Terug naar nieuwsoverzicht

OpfrisCursus Zwemmen

De ronde van april zat binnen no time vol. Daarom bieden wij nu een nieuwe ronde die start vanaf 9 mei.

Je kind heeft een zwemdiploma, maar heeft door de meerdere lockdowns maar weinig kunnen zwemmen afgelopen jaar. Enorm zonde! Want zwemtechnieken gaan hierdoor verloren, zwemconditie achteruit en het zelfvertrouwen omlaag. Dit kan voor hele gevaarlijke situaties in het water zorgen. Zeker met de zomer in aantocht is dit zorgelijk. Daarom starten wij op zondag 9 mei met de speciale OpfrisCursus Zwemmen voor kinderen t/m 10 jaar met minimaal diploma B.

Al vaker kregen we het afgelopen jaar de vraag of we een dergelijke opfriscursus konden organiseren. Een heel goed idee dat we nu ten uitvoer brengen. De OpfrisCursus Zwemmen bestaat uit 4 lessen van 45 minuten en vindt plaats in ons zwembad in Harreveld. Tijdens de lessen besteden we o.a. aandacht aan zwemtechnieken, conditie en zelfredzaamheid (ook in onverwachte situaties), waarbij uiteraard ook plezier belangrijk is. De kosten voor de cursus zijn 44,-.

We starten op zondag 9 mei. Afhankelijk van het animo zullen we die zondag met meerdere groepen starten. De eerste lesgroep begint om 09.00 uur, bij voldoende animo begint de tweede om 09.45 uur, et cetera. De indeling van de groepen vindt plaats op chronologische volgorde van aanmelding. De opfriscursus vindt plaats op de volgende zondagen: 9/5, 16/5, 30/5 en 6/6.

JA! MIJN KIND DOET MEE!
Super dat je jouw kind helpt weer echt zwemveilig te worden. Je kunt je kind aanmelden via info@aquafitbewegingscentrum.nl of via dit contactformulier. Vermeld bij de aanmelding graag de volgende gegevens:

– Voor- en achternaam
– Geboortedatum
– Adres, postcode, woonplaats
– 06-nummer ouder(s)
– Bankrekeningnummer waarvan geïncasseerd mag worden
– Welke zwemdiploma’s je kind bezit (A,B, Zwemmend Overleven)
– Zwemschool waar je kind zijn/haar diploma heeft behaald (bij ons of elders)

Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging en eventuele aanvullende informatie.

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

68 lessen

Wij bieden maar liefst 68 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar