Terug naar nieuwsoverzicht

Recept: Ovenschotel met asperges

Asperges en zalm, het blijft een lekkere combinatie. Asperges zijn nu in het seizoen en dus ook nog goed betaalbaar. Ga jij deze lekkere ovenschotel ook proberen?

Ingrediënten voor 2 personen:
– 500 gram witte of groene asperges
– 150 gram volkorenpasta
– 1 citroen
– 75 ml crème fraîche
– 1 courgette
– 150 g gerookte zalm
– 2 el Parmezaanse kaas

Doen: 
Schil de asperges en snijd 1cm van de harde onderkant af (als je witte hebt, bij groene hoeft het niet) en snijd in stukjes van 2-3 cm. Kook in ca 10-12 minuten. Kook ook de pasta zoals aangegeven op de verpakking. Verwarm ondertussen de oven voor op 180 graden. Rasp de citroen en knijp een halve citroen uit. Meng met de crème fraîche. Rasp de courgette of snijd in sliertjes. Snijd de zalm in reepjes. Meng alle ingrediënten door elkaar, doe in een ovenschaal en bestrooi met de Parmezaanse kaas. Zet 10-15 minuten in de oven en geniet van je gezonde maaltijd!

Dit recept is afkomstig uit ons BenFit programma

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

68 lessen

Wij bieden maar liefst 68 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar