Terug naar nieuwsoverzicht

Sporten tijdens de lockdown

Ook tijdens de lockdown kun je bij en met ons sporten. Waarom wachten tot de lockdown voorbij is? Werken aan je fitheid en gezondheid is ontzettend belangrijk, juist nu! Lees hieronder wat wij tijdens deze lockdown voor je kunnen doen of neem direct contact met ons op.

** Vanaf heden zijn wij als centrum gecertificeerd op het gebied van Revalidatietraining na Covid-19. Lees meer via deze link.**

**Fit en in vorm de zomer in? Check hier ons nieuwe BenFit Summer Shape Up programma.**

 

Buitentrainingen en Mini-Groepslessen
We verzorgen momenteel ontzettend veel trainingen en mini-groepslessen in de buitenlucht o.l.v. een instructeur. Variërend in groepen van 8, 4 of 2 deelnemers. Denk aan diverse Kracht- en Conditietrainingen, Bootcamp, Cycle en Yoga. Kies de training die bij jou past! We trainen onder een tentoverkapping, dus je staat altijd droog. Alle trainingen volg je voor onze normale abonnementsprijs!  De trainingen zijn uiteraard op veilige afstand van elkaar en volgens alle geldende veiligheidsregels. De buitentrainingen boek je via onze speciale app.

**Vanaf maandag 12/4 starten we met een NIEUWE training: BootCamp 16 – 26 jr. Lees er hier alles over.**

 

1 op 1 wandelen
Is buiten sporten voor jou niet geschikt? Maar wil je wel (op 1,5 meter afstand) met iemand wandelen? Dan kun je je via info@aquafitbewegingscentrum.nl opgeven voor een AquaFit wandeling met één van onze instructeurs. Superleuk!

Online sporten 
Liever sporten vanuit je eigen huis? Dat kan! Via ons speciale YouTube-kanaal sport je thuis met jouw eigen favoriete instructeur. Tientallen lessen hebben we speciaal voor jou opgenomen, zodat jij ze kunt volgen vanuit je eigen huis op een moment dat het jou uitkomt. Ideaal! Meer weten? Mail ons dan op info@aquafitbewegingscentrum.nl.

Personal Training
Ook buiten 1 op 1 trainen met onze personal trainer Chantal kan doorgaan tijdens de lockdown. Wil jij het maximale uit jezelf halen en heel gericht aan de slag gaan? Mail ons dan op info@aquafitbewegingscentrum.nl en Chantal neemt contact met je op voor meer informatie.

BenFit: Leefstijl- en voedingscoaching tijdens de lockdown
Met ons leefstijl- en voedingsprogramma werk je gericht aan je gezondheid, fitheid en energie. Beweeg, eet gezond en voel je geweldig! Begin tijdens de lockdown met ons succesvolle, op maat gemaakte BenFit leefstijlprogramma. Ons programma is namelijk ideaal om je op afstand te begeleiden. Dit doen we middels Zoom- en/of telefonische afspraken. Via e-mail sturen we je jouw eigen op maat gemaakte voedingsprogramma’s toe. Op dit moment hebben we bovendien een speciaal BenFit Summer Shape up aanbod om fit en in vorm de zomer in te gaan. Meer informatie? Mail ons op info@aquafitbewegingscentrum.nl of bel op 0544-375289.

Lid worden en/of meer weten?
Wil je met als velen anderen ook tijdens deze lockdown met ons sporten? En werken aan je fitheid, gezondheid en energie? Voel je dan van harte welkom! Neem contact met ons op via 0544-375289 of info@aquafitbewegingscentrum.nl. We helpen je graag.

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

68 lessen

Wij bieden maar liefst 68 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar