Zwemlessen in Harreveld

Wil je dat jouw kind echt goed leert zwemmen zodat hij veilig is in water? Dat je onbezorgder op vakantie kunt en hem onbekommerd laat deelnemen aan een zwemfestijn met een kinderfeestje? Zorg ervoor dat je kind dan goed leert zwemmen! Als enige zwemlesaanbieder in gemeente Oost Gelre hebben wij de officiële licentie voor het Nationaal ZwemABC. Voor een gedegen zwemopleiding ben je bij ons dus aan het juiste adres!

Niet alleen zwemvaardigheid telt. Ook zwemveiligheid vinden wij enorm belangrijk. Want een kind moet zich lekker voelen in het water en zelfverzekerd zijn. Tijdens onze zwemlessen werken we hard aan beide aspecten. Wij verzorgen zwemlessen volgens het landelijk erkende en enige officiële Zwem ABC en bieden daaropvolgend de unieke korte cursus Zwemmend Overleven.

Zwemlessen volgens onze unieke methode

  • We werken met kleine groepjes; maximaal 9 kinderen in het zwembad, waardoor jouw kind volop aandacht krijgt.
  • 1 uur per week zwemles van 60 minuten.
  • Altijd dezelfde zwemdocent; behalve in geval van ziekte of vakantie.
  • Regelmatig kijklessen voor ouders/begeleiders.
  • Zwemles in een prikkelarme omgeving. Er zijn nauwelijks afleidingen zijn die de aandacht trekken. Jouw kind kan zich hierdoor focussen op de zwemles, want hij wordt niet afgeleid.
  • Zwemlessen aan kinderen vanaf 4,5 jaar volgens de richtlijnen van het Zwem ABC.
  • Erkend opleidings- en examen instituut Nationale Zwemdiploma’s (NPZ/NRZ).
  • Informatieve Zwem app waarmee we je op de hoogte houden.
  • Het zwemwater is 33 graden C. Je zoon of dochter hoeft dus niet te rillen.

Bekijk hier ons zwemlesrooster.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden voor onze zwemlessen? Meld je zoon of dochter dan hier aan of neem contact op via 0544-375289. Dat mag natuurlijk ook als je eerst nog wat meer informatie wilt. We helpen graag!

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

68 lessen

Wij bieden maar liefst 68 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar