Terug naar Zwemlessen

Zwemmend Overleven

Wil je dat jouw kind zich ook in panieksituaties kan redden in het water? Dat hij of zij weet wat er moet gebeuren als de angst toeslaat? Bijvoorbeeld als hij of zij onder een speeltoestel komt, onder water wordt geduwd of onverwacht op kop in het water terecht komt? Dan is de korte cursus Zwemmend Overleven, na het behalen van diploma B, een absolute aanrader!

Zwemveilig

Met zwemdiploma B kunnen kinderen goed zwemmen onder ideale omstandigheden. Ze zijn behoorlijk zwemvaardig, maar nog niet zwemveilig! Als de omstandigheden plotseling veranderen, kan je kind in paniek raken en kunnen er levensgevaarlijke situaties ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan de situatie dat je kind onder water wordt gedrukt, ergens onder komt of gedesoriënteerd (op z’n kop) te water raakt en niet meer weet welke kant boven of onder is.

Levensreddend

Met Zwemmend Overleven laten we kinderen in een veilige omgeving in 6 lessen verschillende situaties ervaren. We leren hoe ze hiermee kunnen omgaan, proberen de veiligheid voor het kind te vergroten en daarmee het verdrinkingsgevaar te verkleinen. De kinderen die Zwemmend Overleven volgen, ervaren de lessen als zeer speels en genieten enorm. En dat terwijl de lessen, in de ogen van volwassenen, een zeer serieuze, levensreddende insteek hebben. Met Zwemmend Overleven zal je kind zich ook in moeilijke situaties beter kunnen redden.

Kosten

Zwemmend Overleven is geen garantie, maar biedt wel dat beetje extra waarmee de veiligheid van jouw kind in het water vergroot wordt; in alle situaties. De kosten voor deze korte cursus van 6 lessen inclusief certificaat zijn 80,-

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden voor Zwemmend Overleven? Meld je zoon of dochter dan hier aan of neem contact op via 0544-375289. Dat mag natuurlijk ook als je eerst nog wat meer informatie wilt. We helpen graag!

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

68 lessen

Wij bieden maar liefst 68 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar