Wil je op een gezonde manier afvallen? Dan is het belangrijk dat je in beweging komt! Maar welke beweging is geschikt om af te vallen? Nog belangrijker; welke beweging is het meest geschikt voor jou? Wij helpen je kiezen.

Beter volhouden

Ieder mens is verschillend. Kies daarom voor iets dat werkt en dat je volhoudt. Alleen dan blijft het gewicht dat je verliest ook echt weg.

Wat past bij jou?

Met welke beweging haal jij het beste resultaat? En hoe vaak per week moet je dat dan doen? Voor iedereen is het antwoord op deze vragen anders. Daarom luisteren wij goed naar jouw wensen en jouw verhaal, zodat je een advies op maat krijgt.

Zet nu die stap!

Wil je aan de slag met bewegen? Meld je dan hier aan of neem contact op via 0544-375289. Dat mag natuurlijk ook als je eerst nog wat meer informatie wilt. We helpen graag. Leuk om je binnenkort te ontmoeten!

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

68 lessen

Wij bieden maar liefst 68 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar