Terug naar Bewegen

Aqua-ReumaGym Zwembad

In warm water ontspannen en fijn bewegen

Heb je lichamelijke klachten die je dagelijkse leven beperken? En wil je (weer) bewegen? Zoek je een voorzichtige manier om te werken aan spierversterking en conditie? Dan is Aqua-ReumaGym ideaal voor jou!

Dankzij het heerlijk warme water van 33 graden kan je lichaam goed ontspannen. Door de opwaartse druk van het water voel je namelijk minder druk op je gewrichten. Hierdoor kun je pijnvrijer en makkelijker bewegen.

“Ik heb een zware vorm van reuma en veel pijn. Dankzij de Aqua-Reumagym blijf ik toch in beweging en houd ik mijn lichaam zo sterk en soepel mogelijk. De instructrice helpt me goed en geeft fijne oefeningen. Ik ben erg blij dat ik AquaFit gevonden heb.”

Waarom Aqua-Reumagym bij AquaFit?

  • Onze instructeur helpt jou effectief én veilig te trainen.
  • Het warme water helpt je lichaam goed te ontspannen.
  • Dankzij de opwaartse druk van het water kun je pijnvrijer bewegen.
  • Je houdt je lichaam soepel.
  • Je werkt op een zachte manier aan de versterking van je lijf.
  • Therapeuten en artsen raden onze AquaGym aan.
  • De leuke muziek en gezelligheid onderling geven onze Aqua-Reumagym net dat beetje extra!

 

Ja! Ik wil Aqua-Reumagym uitproberen

Heb je genoeg gelezen en wil je lekker aan de slag? Probeer onze Aqua-Reumagym dan vrijblijvend met een proefles. Meld je hier aan of neem contact op via 0544-375289. Leuk om je binnenkort te ontmoeten!

Toon meer
Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

68 lessen

Wij bieden maar liefst 68 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar