Terug naar Bewegen

AquaGym Zwembad

In warm water je lijf versterken

Heb je lichamelijke klachten en wil je op een veilige manier sporten en bewegen? Of heb je géén klachten en zoek je een zachte, soepele manier om te werken aan spierversterking en je conditie? Dan is AquaGym (ook bekend als AquaRobics) echt geschikt voor jou!

Dankzij ons heerlijk warme water van 33 graden ontspant je lichaam. Door de opwaartse druk van het water voel je bovendien minder druk op je gewrichten. Dit beweegt prettig en als je klachten hebt, ervaar je hierdoor minder pijn.

“Wat een weldaad voor je lijf dat warme water! Ik merk dat mijn kracht vooruit gaat en ook mijn conditie verbetert. Dankzij het water kan ik zonder pijn bewegen. Hierdoor kan ik volop meedoen en dat is heerlijk!”

Waarom AquaGym bij AquaFit?

  • Onze instructeur helpt jou effectief én veilig te trainen.
  • Geschikt voor mensen met én zonder klachten.
  • Dankzij de opwaartse druk van het water beweeg je met minder pijn. Dus ook met klachten is AquaRobics de ideale manier van bewegen.
  • In het warme water ontspant je lichaam.
  • Je versterkt de kracht in je lijf waardoor klachten kunnen afnemen.
  • Je wordt soepeler en ook je motoriek verbetert.
  • Therapeuten en artsen raden onze AquaRobics aan.
  • Ook voor zwangeren is deze les geschikt.
  • De leuke muziek en afwisselende oefeningen geven onze AquaRobics-les net wat extra’s!

 

Ja! Ik wil AquaGym uitproberen

Heb je genoeg gelezen en wil je lekker aan de slag? Probeer onze AquaGym dan vrijblijvend met een proefles. Meld je hier aan of neem contact op via 0544-375289. Leuk om je binnenkort te ontmoeten!

Toon meer
Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

68 lessen

Wij bieden maar liefst 68 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar