Terug naar Bewegen

Better Belly Fitnesszaal

Buikomvang in korte tijd verminderen

Wil je in een korte tijd buikomvang verliezen? Wil je je lijf een snelle boost geven? Of heb je rug- en/of darmklachten en vind je warmte rond je buik en rug prettig? Dan is Better Belly ideaal voor jou!

Trainen met de Better Belly infrarood warmteband helpt op snelle en effectieve wijze je buikomvang te verminderen. Zo kun je in 4 tot 6 weken al 1 tot 2 kledingmaten verliezen. De training duurt 45 minuten en je traint op de loopband, fitnessfiets, cross trainer of roeier. Je werkt dus meteen aan je conditie. Door de warmte is de Better Belly ook erg prettig voor mensen met darm- of rugklachten.

“Bewegen met de Better Belly is heerlijk! Fijne warmte rond je buik en rug die je flink doet zweten. Ik gebruik het als net dat extra zetje om weer wat strakker in m’n vel te komen. Superfijn!”

Waarom Better Belly bij AquaFit?

  • Een eenvoudige manier om snel buikomvang te verliezen.
  • Better Belly verloopt in rondes van 12 afspraken van 45 minuten. Je bepaalt zelf hoe je die 12 afspraken in zet (3 afspraken per week of elke week 1 afspraak).
  • Voorafgaand aan de eerste keer én na de twaalfde keer doen we een weging en meting. Zo weet je precies wat het effect is geweest.
  • Je komt op afspraak, dus wanneer het jou uitkomt.
  • Je traint op je eigen niveau en je eigen tempo.
  • Ook erg geschikt voor mensen met darm- en rugklachten. Better Belly werkt ontspannend.

 

Ja! Ik wil met Better Belly beginnen

Heb je genoeg gelezen en wil je lekker aan de slag? Meld je hier aan of neem contact op via 0544-375289. Leuk om je binnenkort te ontmoeten!

Toon meer
Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

68 lessen

Wij bieden maar liefst 68 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar