Terug naar Bewegen

Body & Mind Sportzaal

Bewust stilstaan bij lichaam en geest

Ben je op zoek naar een moment van rust in de hectiek van alle dag? Wil je werken aan flexibiliteit, balans, je spieren versterken en zoek je ontspanning? Dan past onze Body & Mind helemaal bij jou!

Tijdens deze milde bewegingsvorm combineren we Tai Chi, Yoga, stretching en ontspannings- en ademhalingsoefeningen. We staan bewust stil bij lichaam en geest en helpen je daarin balans te vinden.

“Het is een bewust moment voor mezelf waarbij ik m’n lijf in beweging breng. Dankzij de oefeningen word ik flexibeler en ook sterker. Vooral de volledige ontspanning op het eind vind ik een heerlijk (rust) moment. Echt even m’n hoofd leegmaken.”

Waarom Body & Mind bij AquaFit?

  • Onze instructeur helpt jou effectief, veilig én optimaal te trainen.
  • Een heerlijke ontspanningsles met aandacht voor ademhaling en rust.
  • De oefeningen zijn gericht op flexibiliteit zodat je steeds soepeler wordt.
  • Er is aandacht voor kracht zodat je lichaam sterker en stabieler wordt.
  • Body & Mind is een zachte manier om te werken aan balans tussen lichaam en geest.

 

Ja! Ik wil Body & Mind uitproberen

Heb je genoeg gelezen en wil je lekker aan de slag? Probeer onze Body & Mind dan vrijblijvend met een proefles. Meld je hier aan of neem contact op via 0544-375289. Leuk om je binnenkort te ontmoeten!

Toon meer
Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

68 lessen

Wij bieden maar liefst 68 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar