Terug naar Bewegen

Fit & Shape Sportzaal

Compleet, gevarieerd en vol plezier!

Zoek je een groepsles waarin je zowel aan conditie als spierversterking doet? Houd je van veelzijdigheid en van bewegen op muziek? Dan is onze Fit & Shape perfect voor jou!

Met deze training verbeter je de conditie, versterk je je spieren en creëer je vetverbranding. De eerste 30 minuten werk je met eenvoudige aerobics aan je uithoudingsvermogen. In de tweede helft van de les zetten we diverse materialen in om je spieren te versterken en zo je “shape” te verbeteren. Het is een effectieve en vriendelijke training voor iedereen!

 “Fit & Shape is zo’n afwisselende en leuke les, het uur vliegt voorbij!”

Waarom Fit & Shape bij AquaFit?

  • Onze instructeur daagt jou uit en helpt je effectief én optimaal te trainen.
  • Deze les is geschikt voor iedereen. Dat komt omdat de instructeur de les aanpast aan jouw instapniveau. Zo train je optimaal naar jouw kunnen.
  • Je conditie verbetert en daarmee vergroot je jouw uithoudingsvermogen.
  • Dankzij de verschillende oefeningen versterk je de spieren in je hele lichaam.
  • Door zowel conditie als spierkacht te trainen is Fit &Shape een echte totaaltraining.
  • Je hoort een leuke muziekmix van toen en nu. Dit geeft de les net wat extra’s.

 

Ja! Ik wil Fit & Shape uitproberen

Heb je genoeg gelezen en wil je lekker aan de slag? Probeer onze Fit & Shape dan vrijblijvend met een proefles. Meld je hier aan of neem contact op via 0544-375289. Leuk om je binnenkort te ontmoeten!

Toon meer
Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

68 lessen

Wij bieden maar liefst 68 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar