Terug naar Bewegen

Fit terwijl je Zit

Spierversterking en flexibiliteit trainen met een stoel

Wil je sporten of yoga-les volgen, maar kun je niet (makkelijk) op de vloer komen om te gaan zitten of liggen? Of kun je niet eenvoudig vanuit lig komen staan? Wil je wel sporten, maar kun je dit staand niet volhouden? Of is steunen op handen of knieën een  belemmering om te sporten of yoga te volgen? Dan is onze nieuwe les Fit terwijl je Zit ideaal voor jou!

Met Fit terwijl je Zit doen we oefeningen op en rondom een (speciale) stoel. We trainen spierkracht voor boven- en onderlichaam. Evenals flexibiliteit en houding. Zo maak je je lijf sterk, soepel en weerbaar.

Waarom Fit terwijl je Zit bij AquaFit?

  • Onze instructeur helpt jou effectief, veilig én optimaal te trainen binnen jouw mogelijkheden.
  • Deze les is geschikt bij lichamelijke klachten.
  • Je wordt flexibeler, sterker en krijgt een betere houding.
  • Door het versterken van de spieren in je hele lijf kun je de klachten beter verdragen en kunnen ze zelfs verminderen.
  • De sfeer binnen ons centrum en specifiek ook deze les is laagdrempelig.

 

Ja! Ik wil Fit terwijl je Zit uitproberen

Heb je genoeg gelezen en wil je lekker aan de slag? Probeer onze Fit terwijl je Zit dan vrijblijvend met een proefles. Meld je hier aan of neem contact op via 0544-375289. Leuk om je binnenkort te ontmoeten!

 

Toon meer
Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

68 lessen

Wij bieden maar liefst 68 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar