Terug naar Bewegen

Fitness met begeleiding Fitnesszaal

Trainen wanneer het jou uitkomt

Wil je trainen wanneer het jou uitkomt? Sporten op je eigen niveau en tempo? Maar zoek je wel de begeleiding van een instructeur zodat je met meer effect traint? Dan past onze Fitness mét Begeleiding bij jou!

In onze fitnesszaal train je zowel je kracht als conditie met onze fitnesstoestellen. Iedere werkdag zijn er begeleidingsuren mét instructeur. Die helpt jou optimaler te trainen en biedt vloeroefeningen aan met extra aandacht voor buik- en rugspieren.

“Voor mij is fitnessen ideaal. Ik bepaal zelf wanneer ik binnenkom en wegga. De instructeurs bij AquaFit zijn kundig en helpen me vrijblijvend en op een vriendelijke manier optimaal te trainen.”

Waarom Fitness met Begeleiding bij AquaFit?

  • Onze instructeur helpt jou effectief én optimaal te trainen.
  • Je krijgt een trainingsschema dat is afgestemd op jouw wensen en doelen.
  • Je traint op je eigen niveau en in je eigen tempo.
  • Je bepaalt zelf wanneer je komt sporten.
  • Je traint individueel en hebt de gezelligheid van andere deelnemers om je heen.
  • Extra aandacht aan buik- en rugspieren met vloeroefeningen begeleid door de instructeur.
  • Fitnessen betekent ook even lekker werken voor jezelf. Daarom is er rust in de zaal met prettige achtergrondmuziek.
  • Heb je net een fysiotherapietraject achter de rug? Onze instructeurs helpen je met het verder uitbouwen van je training.

 

Ja! Ik wil Fitness met Begeleiding uitproberen

Heb je genoeg gelezen en wil je lekker aan de slag? Probeer onze Fitness met Begeleiding dan vrijblijvend met een proefles. Meld je hier aan of neem contact op via 0544-375289. Leuk om je binnenkort te ontmoeten!

Toon meer
Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

68 lessen

Wij bieden maar liefst 68 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar