Terug naar Bewegen

Fitness zonder begeleiding Fitnesszaal

Trainen wanneer het jou uitkomt

Wil je trainen wanneer het jou uitkomt? Wil je sporten op je eigen niveau en tempo en ben je al ervaren in (onze) Fitnesszaal? Dan is onze Fitness zonder Begeleiding ideaal voor jou!

In onze fitnesszaal train je zowel je kracht als je conditie met onze fitnesstoestellen. Iedere dag kun je ’s ochtends en ’s avonds bij ons terecht om lekker te fitnessen (niet op zaterdagavond en zondag) volgens je eigen trainingsschema.

“Voor mij is fitnessen ideaal. Ik bepaal zelf wanneer ik binnenkom en wegga. Soms is dat op uren mét begeleiding, maar meestal op de uren zonder begeleiding. Ik red me namelijk prima en die tijden komen mij beter uit.”

Waarom Fitness zonder Begeleiding bij AquaFit?

  • Fitness zonder Begeleiding kun je doen als je voldoende bent ingewerkt in onze Fitnesszaal (het inwerken onder begeleiding van een instructeur kan op de uren mét begeleiding).
  • Fitnessen zonder Begeleiding kan iedere ochtend en avond (niet op zaterdagavond en zondag). Je bent dus volledig flexibel wanneer je komt en gaat.
  • Je traint op je eigen niveau en in je eigen tempo.
  • Fitnessen betekent ook even lekker werken voor jezelf. Daarom houden we de zaal rustig met leuke achtergrondmuziek.
  • Heb je net een fysiotherapietraject achter de rug? Dan helpen onze instructeurs je met het verder uitbouwen van je training. Geen extra hulp meer nodig? Dan zijn de uren zonder begeleiding ook geschikt.

 

Ja! Ik wil Fitness zonder Begeleiding uitproberen

Heb je genoeg gelezen en wil je lekker aan de slag? ? Probeer onze Fitness dan vrijblijvend met een proefles. Kom je voor de eerste keer? Dan raden we je met klem aan om de eerste keer op een uur mét begeleiding te komen, zodat we je onze toestellen kunnen uitleggen. Na deze eerste keer/keren kun je komen op de uren zonder begeleiding.

Meld je hier aan of neem contact op via 0544-375289. Leuk om je binnenkort te ontmoeten!

Toon meer
Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

68 lessen

Wij bieden maar liefst 68 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar