Terug naar Bewegen

Gezonde Rug/Nek/Schouder Sportzaal

Verbeter spierkracht, houding en verminder klachten

Heb je klachten in de rug/nek/schouder zone en wil je op een zachte, toegankelijke manier sporten en bewegen? Je lijf sterker maken zodat klachten beter te verdragen zijn of zelfs verminderen? Dan is de Gezonde Rug/Nek/Schouder ideaal voor jou!

Tijdens deze vriendelijke les werken we aan spierversterking van het hele lichaam. Daarbij is er extra aandacht voor lichamelijke klachten en houding.

“Dankzij het wekelijks doen van de oefeningen in deze les hoef ik minder naar de fysiotherapeut. Ik ben sterker, flexibeler en heb minder pijn.”

Waarom de Gezonde Rug/Nek/Schouder bij AquaFit?

  • Onze instructeur helpt jou effectief, veilig én optimaal te trainen.
  • Deze les is geschikt voor iedereen die laagdrempelig wil sporten en/of lichamelijke klachten heeft in Rug/Nek/Schouder.
  • Door het versterken van de spieren in je hele lijf kun je de klachten beter verdragen en kunnen ze zelfs verminderen.
  • Je wordt flexibeler, sterker en krijgt een betere houding.
  • Therapeuten raden onze Gezonde Rug/Nek/Schouder aan.

 

Ja! Ik wil de Gezonde Rug/Nek/Schouder uitproberen

Heb je genoeg gelezen en wil je lekker aan de slag? Probeer onze Gezonde Rug/Nek/Schouder dan vrijblijvend met een proefles. Meld je hier aan of neem contact op via 0544-375289. Leuk om je binnenkort te ontmoeten!

Toon meer
Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

68 lessen

Wij bieden maar liefst 68 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar