Terug naar Bewegen

PPilates & BOSU Sportzaal

Versterk buik, rug en verbeter je houding

Wil je gericht je buik- en rugspieren trainen? Je romp en lichaam sterker en stabieler maken? En zoek je een les waarbij je aan je houding werkt én soepeler wordt? Dan is onze PPilates & BOSU ideaal voor jou!

Met deze vriendelijke les doe je oefeningen voor het hele lichaam. De nadruk ligt daarbij op het sterker en stabieler maken van de romp; oftewel de buik- en rugspieren. De les start met een Tai Chi geïnspireerde warming up. Daarna volgen oefeningen zittend of liggend op een matje óf met de BOSU (een grote halve fitnessbal met harde bodem). De les eindigt met stretches en volledige ontspanning.

“De oefeningen zijn op een rustig tempo en toch voel je enorm goed wat het doet voor je lichaam. Ik merk dat ik sterker word, dat de stabiliteit van m’n lijf verbetert en dat ik bewuster word van m’n houding. Een hele fijne les!”

Waarom PPilates & BOSU bij AquaFit?

  • Onze instructeur helpt jou effectief én veilig te trainen.
  • Je creëert een betere houding.
  • Rompspieren (buik/rug) versterken, hierdoor verbetert de stabiliteit in je lijf.
  • Je wordt soepeler.
  • De les is ook zeer geschikt bij rugklachten en stabiliteitsproblemen.
  • Ook perfect wanneer je gericht buik/rugspieren wilt trainen met het oog op een bepaalde sport of beroep.
  • De volledige ontspanning op het eind creëert rust, zodat je ontspannen de les verlaat.
  • De extra P van PPilates staat voor de specifieke Pilates methode die we gebruiken: Perfect Pilates.

Ja! Ik wil PPilates & BOSU uitproberen

Heb je genoeg gelezen en wil je lekker aan de slag? Probeer onze PPilates & BOSU dan vrijblijvend met een proefles. Meld je hier aan of neem contact op via 0544-375289. Leuk om je binnenkort te ontmoeten!

Toon meer
Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

68 lessen

Wij bieden maar liefst 68 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar