Terug naar Lichamelijke klachten

Rug/Nek/Schouder-klachten

Heb je geregeld een stijve nek? Zo nu en dan alles “vast zitten”? Last van je schouders? Een pijnlijke rug? Rug/Nek/Schouder-klachten zijn er (helaas) in veel varianten. Iedere variant heeft een andere benadering nodig. Wij helpen je graag op een veilige manier te ontdekken welke vorm van beweging het beste past bij jou.

Blijf sterk, soepel en fit

Sterk, soepel en fit blijven is voor iedereen belangrijk. Maar hoe doe je dat als je lichamelijke klachten hebt? Wij hebben veel ervaring met het begeleiden van mensen met nek/schouder/rug-klachten. We helpen je dan ook graag in beweging te komen op een manier die jou past en ervoor zorgt dat je lijf sterker, soepeler en fitter wordt én blijft.

Veel gekozen beweging bij nek/schouder/rug-klachten: AquaGym (in ons warme water van 33 graden), Fitness, de Gezonde Rug/Nek/Schouder-les en bij minder ernstige klachten: Power en Fit & Shape. Afhankelijk van de ernst van je klacht kan het verstandig zijn eerst een huisarts of fysiotherapeut te raadplegen, zodat hij de oorzaak kan definiëren.

Twijfel je of één van deze lessen geschikt voor je is? Bel ons dan gerust voor meer informatie en/of overleg met je therapeut of arts.

Ja! Ik wil graag bewegen

Heb je genoeg gelezen en wil je bewegen? Probeer vrijblijvend een proefles of neem contact op voor meer informatie en om kennis te maken. Meld je hier aan of neem contact op via 0544-375289. Leuk om je binnenkort te ontmoeten!

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

68 lessen

Wij bieden maar liefst 68 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar