Over ons

Zoek je een sportcentrum of zwemschool met medewerkers die bevlogen liefhebbers zijn? Met een team dat betrokken en ervaren is? Een plek waar ze je bij naam kennen en het belangrijk vinden dat je resultaat haalt en het naar je zin hebt? Dat ben je bij ons aan het juiste adres!

Lees hier wat anderen van ons vinden.

Hobby wordt werk

Vanaf 1993 bestaat AquaFit Bewegingscentrum. In dat jaar is ons bedrijf opgericht door Angela Baumann. Met een enorme passie voor bewegen en gezondheid maakte Angela van haar hobby haar werk. Inmiddels is AquaFit Bewegingscentrum uitgegroeid tot een uitgebreid sportcentrum met zwemschool.

Familiebedrijf

Angela runt AquaFit samen met man Theo en sinds 2011 is dochter Fraukje mede verantwoordelijk. Een familiebedrijf dus! Uiteraard doen ze dit niet alleen, maar met een team van nog 10 betrokken collega’s (waarvan ook een 2e dochter deel uit maakt; bloed kruipt waar het niet gaan kan toch?).

Allround

Ons bewegingscentrum biedt: groepslessen in sportzaal, zwembad en cyclezaal, fitness, zwemlessen en leefstijlcoaching. Dus wil je afvallen, aan je conditie of kracht werken, je kind leren zwemmen, werken aan je fitheid of gewoon lekker komen sporten? Wij helpen je graag!

Klant is koning

Ons uitgangspunt is altijd dat onze klanten het naar hun zin hebben. Dat ze goede resultaten behalen en dat ze even lekker dat uurtje sporten voor zichzelf hebben. We zorgen er daarom voor dat onze lessen en trainingen van hoge kwaliteit zijn en onderhouden persoonlijk contact. Ons team is betrokken en bevlogen in wat ze doen. We vinden het belangrijk om te luisteren en met jouw wensen een juist beweegprogramma aan te bieden. We horen heel vaak van onze klanten: ik mag hier zijn wie ik ben; ik voel me thuis. Een groter compliment kunnen we niet krijgen! Kom je daarom een keertje langs? We zien je graag.

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

68 lessen

Wij bieden maar liefst 68 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar