Terug naar Bewegen

Challenge Sportzaal

Uitdaging, plezier en hoge energie

Zin in een uitdagende training die jezelf versteld doet staan? Wil je zowel kracht als conditie trainen en houd je wel van een beetje Bootcamp? Dan is Bootcamp Challenge echt iets voor jou!

Met deze uitdagende training train je jouw hele lichaam op zowel kracht als conditie. Deze les combineert het Bootcamp idee met persoonlijke coaching; een enorme uitdaging waardoor je elke week een beetje beter wordt. Heb je nog niet zoveel sportervaring? Ook dan ben je van harte welkom! Omdat de coaching heel persoonlijk is, helpt de instructeur op jouw niveau het maximale uit de les te halen. Met Challenge sta je versteld van je eigen kunnen!

 “Challenge is een pittige les waarvan ik in eerste instantie dacht dat ik het niet kon. Maar iedereen kan de oefeningen uitvoeren op zijn niveau en daardoor kan ik veel meer dan ik dacht. Het is hard werken, maar ook echt kicken!”

Waarom Bootcamp Challenge bij AquaFit?

  • Onze instructeur daagt jou uit en helpt je effectief én optimaal te trainen.
  • Deze les is geschikt voor ieder niveau, al is het wel belangrijk dat je geen grote blessures hebt.
  • Je verbetert je conditie en kracht.
  • We trainen explosief waardoor je heerlijk aan het zweten komt.
  • Met Challenge is de coaching heel persoonlijk, waardoor je techniek verbetert en je merkt dat je bedrevener wordt in de oefeningen.
  • De instructeur en de opzwepende, energieke muziek helpen je elke keer net dat extra zetje te geven.

 

Ja! Ik wil Bootcamp Challenge uitproberen

Heb je genoeg gelezen en wil je lekker aan de slag? Probeer onze Challenge dan vrijblijvend met een proefles. Meld je hier aan of neem contact op via 0544-375289. Leuk je binnenkort te ontmoeten!

Toon meer
Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

68 lessen

Wij bieden maar liefst 68 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar